Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Hurtta slush combat suit L

 

Fra 995,-

Slush Combat-dressen er laget av høytytende utendørsstoff, noe som gir effektiv beskyttelse mot vann, gjørme og smuss. Hensikten med produktet er å beskytte pelsen og huden til langhårede hunder under gåturer, slik at hunden ikke trenger å bades så ofte om våren og høsten. Under gåturer i byen beskytter plagget hundens pels mot veisalt og skitt fra trafikken.

Dressens stoff er laminert med en pustende og vanntett Houndtex®-membran, som sørger for at fuktighet holder seg på utsiden av plagget samtidig som det er behagelig for hunden å ha på.

Denne svært tekniske utendørsdressen har mange detaljer som øker komforten og sikkerheten. Takket være justerbar midje, hals og ben er det lett for hunden å løpe rundt og leke mens den har på dressen. 3M-refleksmerker er plassert på godt synlige områder, noe som øker hundens synlighet under gåturer i mørket.

Produktet er utviklet for bruk i krevende omstendigheter av hunder og eiere som ikke lar været begrense utendørsaktiviteten sine. Produktets materiale er mykt og tåler ikke å tygges på.

Vanntett

Behagelig design

3M-reflekser

Justerbar passform

Kan maskinvaskes

Beskytter også hundens ben

Hull på ryggen for festing av sele


VÅRT NYHETSBREV